RENEW SOLAR ENERGY

BEMUTATKOZÁS
home-3_03-1

Az általunk forgalmazott napelemek magas minőségű, a legmodernebb napenergia felhasználási technológiát képviselő termékek, a magyar piac számára a lehető legkedvezőbb áron. Cégünk több mint 40 gyártóval áll élő kapcsolatban az iparágban nemzetközi szinten, így képesek vagyunk ügyfeleink igényeit személyre szabottan és rugalmasan kiszolgálni, a raklapos tételektől kezdve egészen a napelem parkokig. Az árversenyt bármilyen hazai nagykereskedő céggel szemben vállaljuk! Az azonnal elérhető, hazai készleten lévő termékpalettánk folyamatosan bővül. 

Miért a Centro energy szolár panel?

Centro energy szolár

Garancia

Termékeire 12 év termék és 25 év lineáris teljesítmény garanciát biztosít

Tapasztalat

Gyártói tapasztalata 12 éves múltra tekint vissza, nem csupán egy összeszerelő üzem mint a legtöbb gyártó, de a szolár cellákat is maga gyártja prémium minőségben

Tanúsítvány

A gyártás robotizált, CE, TÜV, IEC61215 és IEC61730, ISO9001:2015, ISO14001:2015 tanúsítványokkal rendelkezik

Minőség

A világ vezető minőségellenőrző, ellenőrző, vizsgáló és tanúsító cége, az SGS által végzett gyártási auditot sikeresen teljesítették

Kapacitás

Gyártókapacitása mára eléri az 1MW-ot

Teljesítmény

Fejlett, magas szinten minőségbiztosított folyamatai révén a teljesítmény és a megbízhatóság garantált

Miért váltson napergiária?

Centro energy szolár

Versenyképes a fosszilis energiaforrásokkal
Az áram árának  emelkedésével a fotovoltaikus erőművek egyre inkább megközelítik a hagyományos áramtermelés önköltségeit. Ez már most így van néhány fejlődő országban és Európa déli részén magas napsütésű területeken.

Gyorsan építhető
A hagyományos erőművekhez képest a hatékony tervezésnek és a szabványosított építési folyamatoknak köszönhetően nagyüzemi erőművet nagyon rövid idő alatt lehet üzembe helyezni. Ezt nem utolsósorban a bevált és jól koordinált partnerek és beszállítók megbízása és a magas szintű rendszer-szabványosítás végzi.

A 100% -ban méretezhető és moduláris
A napelemek nemcsak a helyszínen alkalmazkodnak a körülményekhez, hanem méretükben is. A moduláris felépítéssel együtt a naperőművek a legrugalmasabb erőművi formák.

A magas megtérülésű
betáplálási tarifák az üzembe helyezés után nagyon rövid időn belül megkönnyítik a visszatérést. Átlagon felüli teljesítménnyel mind az üzemeltetők, mind a befektetők profitálhatnak.

renew solar energy

A tisztább jövő
mindenki számára elérhető

napelem

A fenntartható fejlődés az a hitvallás, amely alátámasztja az Renew Solar Energy egyedi kezdeményezéseit a környezet védelme, a közösségek megerősítése és a felelős növekedés ösztönzése érdekében.

Napelempark
68 %
Napelem vállalatoknak
85 %
Napelem otthonra
60 %

Hazai raktárkészletről elérhető modellek

ELÉRHETŐ

Centro Energy

⏩Teljesítmény: 410W – fekete keretes
⏩Cikkszám: CE410HM
⏩Méret: 1722x1134x30
⏩Kivitel: Fekete keretes
⏩Garancia: 12 év termékre és 25 év teljesítményre

 

Fejlett, magas szinten minőségbiztosított folyamatai révén a teljesítmény és a megbízhatóság garantált.

Centro Energy

⏩Teljesítmény: 410W – Prémium Full black
⏩Cikkszám: CE410HM FB
⏩Méret: 1722x1134x30
⏩Kivitel: Prémium full balck
⏩Garancia: 12 év termékre és 25 év teljesítményre

A gyártás robotizált, CE, TÜV, IEC61215 és IEC61730, ISO9001:2015, ISO14001:2015 tanúsítványokkal rendelkezik

Más teljesítményű paneleket keres?​

Cégeink a napelemek importja mellett vállalatok beszerzési árainak, folyamatainak optimalizálásával is foglalkoznak. Az elmúlt időszakban számos ügyfélnek segítettünk nemzetközi kapcsolatainkat és tapasztalatainkat felhasználva megtalálni a számukra legkedvezőbb beszerzési forrásokat, biztosítva ezzel versenyképességüket a piacon. Közvetlen gyártói beszerzéseink révén a lehető legkedvezőbb ajánlatot tudjuk kidolgozni az Ön számára. Amennyiben igénye van az általunk forgalmazott típustól eltérő típusú, márkájú, teljesítményű napelem panelekre, keressen minket egyedi ajánlatunkért.