solar energy

A megújuló energia

renew

A megújuló energia azt jelenti, hogy emberi léptékben folyamatosan elérhető, tehát kimeríthetetlen energiaforrást biztosít a Föld lakossága számára. Az ilyen energiaforrások közül is a napenergia hasznosítása jelenti a legzöldebb és a legolcsóbb megoldást elektromos berendezéseink üzemeltetésére. A napsugárzásból napkollektorok segítségével egyenáramot tudunk előállítani, amit egy inverter segítségével váltóáramra tudunk átalakítani. Az általunk forgalmazott napelemek magas minőségű, a legmodernebb napenergia felhasználási technológiát képviselő termékek a magyar piac számára a lehető legkedvezőbb áron. Cégünk gyártó partnere CETC Solar Energy Holdings Co., Ltd. egy kínai kormánytulajdonban lévő innovatív technológia vállalat, aki jövőbe mutató napenergia-gyártási berendezéseket, napelemeket és modulokat, valamint napenergia-megoldásokat kínál, amelyek mind egy közös technológiai platformon alapulnak. A China Electronics Technology Group Corporation (CETC) a CETC Solar Energy Holdings Co., Ltd. anyavállalata, a Fortune Global 500-as listáján a világ legnagyobb cégei között két egymást követő évben is ott tudott lenni ( 2016-ban a 408., 2017-ben pedig a 400. helyet foglalta el).

 

Elkötelezettek vagyunk a minimális szén-dioxid kibocsájtó jövő elérése érdekében komoly erőfeszítéseket tenni, valamint biztosítani a magyar embereknek a környezetbarát zöldenergia előállító rendszerek minél szélesebb körű alkalmazásának elérését, az általunk kínált csúcs minőségű termékekkel. Mi hiszünk abban, hogy a tiszta és hatékony energianyerés, az egészséges, és élhető bolygó jövőbeli záloga. 

Pénztár
A fiókom
Kosár
TISZTÁBB JÖVŐ

Renew Solar Energy

ENERGIA
renew
Minőség

10 év

átruházható termék garancia a panelekre

solar
Tapasztalat

25 év

átruházható lineáris teljesítmény kimenet garancia

energy
Biztonság

Minőségellenőrzés

 amely megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak

SOLAR ENERGY

Tanusítványok

RENEW

– ISO 9001: 2015 (Minőségirányítási rendszer), ISO 14001: 2015 (Környezetgazdálkodás) Rendszer) ISO 45001:2018 és OHSMS (Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer) tanúsított gyárak, amelyek világszínvonalú termékeket gyártanak

2008-ben azt a célt tűztük ki, hogy az uniós energiafogyasztás 20%-a megújuló energiaforrásokból származzon. 
our history

BEMUTATKOZÁS

történet

Cégünk komplex megoldási csomagot kínál az Ön egyedi igényeire szabva. Segítséget nyújtunk a tervezésben, az esetleges pályáztatás lebonyolításában és a kivitelezésben. A rendszer átadása után az üzemeltetésben, és a későbbi alkatrészellátásban egyaránt. 

Solar intelligens megoldások autókhoz, otthonokhoz, városokhoz

A technikai fejlődés szerte a világban hatalmas léptéket ölt, az okos kezdeményezéseknek köszönhetően folyamatosan csökkenteni tudjuk a világon a káros széndioxid kibocsátást. Az intelligens megoldások segítséget nyújtanak a városokban élők millióinak. A városokban ma a világ népességének több mint a fele él, és a globális energia felhasználás csaknem kétharmadát és az energianyeréssel közvetlenül kapcsolatos széndioxid kibocsátás háromnegyed részét jelentik. A fejlesztők és technológiai guruk minden eddiginél komolyabb erőfeszítéseket tesznek az energiahatékonyság növelésére és a jövőbeni intelligens megoldások szolgáltatói, olyan csúcstechnológiai infrastrukturális lehetőségeket kínálnak, amelyek segíthetnek a városi közösségeknek az energia költségek mérséklésében, csökkentve a káros széndioxid kibocsátást. Az egészségesebb és tisztább jövő miatt, ez a párosítás komoly lehetőségeket ad a közösségek számára az életminőség és az élhetőbb város iránt irányuló erőfeszítések megvalósításában. 

A CETC Solar Energy úttörő erőfeszítéseket tesz a fenntarthatóság és az energiahatékonyság beépítésére

Az általunk kínált intelligens megoldások az emberek mindennapi életére vannak hatással, gyártó partnerünk a CETC Solar Energy intelligens integrált városi energetikai rendszereket tud létrehozni. Különböző épületek energiafelhasználását megújuló zöld erőforrásokkal látja el, ami magába foglalja a fűtést, hűtést a főzést és az egyéb háztartási berendezéseket. A közlekedésben is vannak innovatív lehetőségek, az elektromos autózás vagy az egyéb hajtóművek területén is, gondolva a hidrogén és a bio üzemanyagok használatára.

 

A CETC Solar Energy napelemes megoldásai sok egyéni és közösségi energiafelhasználót arra inspirált, hogy az intelligens technológiával és a megújuló energia felhasználásával csökkentse üzemeltetési költségeit és akár teljesen át is álljon ezekre az innovatív energetikai alkalmazásokra.

Világszerte több város használja már a napenergia, az elektromos autózás, az ezekhez tartozó különböző mobil alkalmazásokat, amelyek használata fenntarthatóbbá és zöldebbé teszi a tömegközlekedést, a biztonságot, a parkolást, a világítást és az egyik legfontosabb ágazatot, a hulladékgazdálkodást is. Magán és kormányzati tőkéből finanszírozott projektek kombinációjával több város használja a CETC Solar Energy technológiai vívmányait az energiafogyasztás csökkentése és a megújuló energiaforrások fokozott alkalmazása érdekében. A szél és a napenergia korlátlan lehetőségeket tartogat a városok számára, a tömegközlekedés elektromos buszokra történő átállására, a zöldebb építkezésekre és a kevés zöld területtel rendelkező városrészeknél az innovatív tetőfarmok kiépítésére.

 

 

A zöldebb jövő érdekében csökkentsük együtt a fosszilis tüzelőanyagoktól való függőségünket, és csökkentsük az energiaköltségünket. 

NAPELEM

1,5GW éves termelés a napelemek és a PV modulok termékcsaládjában

1,5GW éves termelés a napelemek és a PV modulok termékcsaládjában

– ISO 9001: 2015 és ISO 14001: 2015 kompatibilis vállalat, amely CE, IEC 61215, IEC 61730, IEC 61701, 2 PfG 2387 / 04.2014 és TÜV tanúsítvánnyal, UL listával, MCS tanúsítvánnyal és CEC engedéllyel rendelkező termékeket szállít.

1500 MW-os projektportfóliót,az elmúlt 5 évben

Kosár