Tudnivalók

BEJELENTKEZÉS, KIJELENTKEZÉS, REGISZTRÁCIÓ

A vásárláshoz nem szükséges a regisztráció, azonban megrendelésével hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Renew Solar Energy nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

MEGRENDELÉS:

• Bevásárlókosár: A „Kosár tartalma” gombra kattintva megtekintheti azokat a termékeket amiket meg szeretne rendelni. Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje, vagy előrendelje, nem kell mást tennie, minthogy a termékek alatt levő menüsorban kiválasztja a megfelelő paramétereket, majd a „Kosárba tesz” ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez. Az oldal bal oldalán levő „Kosár tartalma” feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd Frissít Gombra kattintva nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Pénztár ikonra.

• Pénztár: a Pénztár gombra kattintva előbb meg kell adni a szállításhoz szükséges adatokat, elérhetőségeket, majd a „következő” gombra kattintva kiválaszthatja a fizetési módot.

• Rendelés jóváhagyása: A rendelés befejezéséhez kattintson a Rendelés jóváhagyása gombra a lap alján. Az ezt követő 24 órán belül az Ön által megadott e-mail címre küldünk egy megerősítő e-mailt a rendeléséről. Ezzel egyidőben munkatársaink fogadják rendelését és a termékszinten feltüntetett szállítási időn belül házhoz szállítják az Ön által megrendelt terméket-termékeket. 

A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

A megrendelt cikkeket elsősorban készpénzes utánvéttel szállítjuk. Az átvételkor kártyás fizetésre nincs lehetőség! A termékek feltüntetett fogyasztói árai nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Az adott termékek szállítási költségét mindig megjelenítjük a termék oldalán.

Szállítási költség: 

Szállítás Magyarország területén.

Személyes átvételre telephelyünkön van lehetőség előre egyeztetett időpontban.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a csomagot kézbesítéskor még a futár jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni. Kérjük, sérült csomagolású szállítmányt ne vegyen át! Az esetlegesen hibás terméket, természetesen kicseréljük, gond esetén kérjük, szíveskedjenek tájékoztatni minket telefonon, vagy e-mailben, hogy munkatársaink minél hamarabb megoldást találjanak a felmerült problémára.

Az egyes termék adatlapokon megjelölt szállítási határidővel (10 munkanap, 25 munkanap, 10-12 hét) vállaljuk a termékek kiszállítását, bár minden erőnkkel arra törekszünk, hogy megrendelését a lehető leggyorsabban teljesítsük. Amennyiben a megrendelt cikk ára a megrendelést követően esetleg megváltozik, ez a korábbi megrendeléseket nem érinti!

Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a futár felvehesse Önnel a kapcsolatot.

FIZETÉS

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget elsődlegesen utólag, az átvételkor kell a futárnak kifizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Utalvánnyal vagy bankkártyával történő fizetésre nincs lehetőség. Előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze ügyfélszolgálatunknak.

TERMÉKGARANCIA

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: – elsősorban kicseréljük – ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (kicserélés esetén a visszaküldés költsége)a Renew Solar Energy-t terhelik.

GARANCIA ÁLTALÁNOS  TÁJÉKOZTATÓ

Az átvételt követően a kartoncsomagolás kibontásakor kérjük az elemek alapos átvizsgálását, az esetlegesen sérült elemek haladéktalan bejelentését (fényképfelvétellel igazolva) a forgalmazó felé, hogy a garanciális csere még az összeszerelés előtt végrehajtható legyen!

A panelt rendeltetésének megfelelően kell használni.

A panelt a szerelési útmutatóban foglaltaknak megfelelően, az ábrák alapján értelemszerűen kell összeszerelni.

GARANCIA:

Termékre a vásárlástól számított 12 havi időtartamra biztosítunk garanciát a vásárlást igazoló számla ellenében.

A garancia nem terjed ki:
– a termék helytelen használatából és nem megfelelő összerakásából adódóan keletkezett károkra,
– a termék rendeltetésszerű használata során előforduló természetes kopására, elhasználódására,
– a termék használata során keletkezett sérülésekre.

Társaságunk fenntartja magának a jogot, hogy ne fogadja el a panaszt, ha úgy találja, hogy:
– a termék nincs megfelelően összeszerelve,
– a terméken az összeszerelési útmutatóban nem szereplő bármilyen változtatást végeztek el,
– a terméket nem megfelelő módon használták és emiatt károsodást szenvedett.

A garanciális elemcserékre, pótlásokra a forgalmazó 15 munkanapon belül vállal kötelezettséget, attól az időponttól kezdve, hogy a csere vagy a pótlás iránti igényt a Fogyasztó írásban bejelenti a forgalmazó felé. Rendkívüli esetekben (a cseréhez pótláshoz szükséges anyagok hiánya, gazdasági probléma, stb.) a csereidőszak meghosszabbítható 30 munkanapra.
A hibás áru visszaszállításának költségét a Forgalmazó vállalja.

A garanciális panaszokat írásban vagy e-mailben kell eljuttatni a Forgalmazóhoz a hiba leírásával és fényképmelléklettel!

A termék esetleges cseréjéréről vagy a hiba kijavíthatóságáról a gyártó vagy a Forgalmazó dönt.

Fogyasztó köteles az árut átvételkor megvizsgálni. Amennyiben a kartoncsomagoláson sérülést észlel, úgy azt az átvételkor köteles a futárnak jelezni és azt írásban rögzíteni.

A jelen garanciális feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, illetve a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet   rendelkezései az irányadóak.

ELÁLLÁSI JOG

1. A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20.§-ában foglaltak alapján a Fogyasztót a vásárolt termék átvételének napjától számított 14 napig indoklási kötelezettség nélküli elállási jog illeti meg.

2. Az elállási jog gyakorlása írásban érvényes, amelynek közlése történhet postai vagy elektronikus úton a termék pontos megjelölésével.

3. Társaságunk az elállási jog gyakorlásától számított 14 napon belül köteles az elállási joggal érintett termék árát a Fogyasztónak visszafizetni. Társaságunk az esetleges visszafizetéseket átutalással teljesíti az áru visszaérkezését és ellenőrzését követően. Társaságunk a visszafizetést mindaddig visszatarthatja, amíg a Fogyasztó az elállási joggal érintett terméket vissza nem küldte, vagy nem igazolta kétséget kizáróan (csomagszám, fuvarlevélszám, stb.) a termék visszaküldését.

4. A Fogyasztó köteles a termék eredeti csomagolását az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő lejártáig megőrizni és elállási jog gyakorlása esetén az eredeti csomagolásban szétszerelve és biztonságos szállításra alkalmas állapotban visszaküldeni! Amennyiben a termék nincs szállításra alkalmas állapotúra becsomagolva, úgy a terméket a futárunk nem veszi át!

5. Amennyiben a Fogyasztó nem a 4. pontban meghatározott módon küldi vissza a terméket, úgy társaságunk érvényesíteni fogja a szállítás során keletkezett értékcsökkenést a visszatérítendő összeg terhére.

6. A társaságunk által kifogásolt, a termék Fogyasztó általi átvételét követően keletkezett, nem rendeltetésszerű használatból, összeszerelésből eredő hibákat Társaságunk fényképfelvételekkel köteles igazolni Vásárló felé az értékcsökkenés megállapítása végett.

7. A visszaszállíttatás költségét a Forgalmazó vállalja.

8. Társaságunk valamennyi elérhetősége megtalálható a termékhez mellékelt számlán.

9. Fogyasztónak minősül a Ptk. 8:1.§ (1) bek. 3. pontja alapján a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Ennek alapján tehát a vállalkozások, vállalkozók nem minősülnek fogyasztóknak, az elállási jog rájuk nem terjed ki!

10. A jelen tájékoztatóban nem rendezett kérdésekben a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet rendelkezései az irányadóak.

Az adatvédelemről

A Renew Solar Energy tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi az Ön személyes adatait. A regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli – figyelemmel az 1992. évi LXIII. adatvédelemről szóló törvényre -, és csak saját promóciós kampányainak keretében használja fel, harmadik személynek nem adja át. Ön, mint felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja.

KAPCSOLAT

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknak a következő elérhetőségeken: 

Cégnév: 
Székhely: 
Postacím: 
Adószám: 
E-mail: info@renweenergy.hu
Telefon: 


Az ár változtatásának jogát fentartjuk

Az árak a Magyarországon elérhető készlet erejéig érvényesek

Az esetleges nyomdai és szerkesztési hibákért felelősséget nem vállalunk.

Árfolyam