RENEW SOLAR ENERGY

SZOLGÁLTATÁSOK
home-3_03-1
A napenergia

rendszer előnyei:

Nagyon alacsony karbantartás
A tisztításon, a zöldterületek karbantartásán és a mikrokomponensek esetenkénti cseréjén kívül a fotovoltaikus erőmű számára a teljes időtartam alatt alig van karbantartási és szervizköltség.

Versenyképes a fosszilis energiaforrásokkal
Az áram árának mérsékelt emelkedésével a fotovoltaikus erőművek egyre inkább megközelítik a hagyományos áramtermelés önköltségeit. Ez már most így van néhány fejlődő országban és Európa déli részén magas napsütésű területeken.

Gyorsan építhető
A hagyományos erőművekhez képest a hatékony tervezésnek és a szabványosított építési folyamatoknak köszönhetően nagyüzemi erőművet nagyon rövid idő alatt lehet üzembe helyezni. Ezt nem utolsósorban a bevált és jól koordinált partnerek és beszállítók megbízása és a magas szintű rendszer-szabványosítás végzi.

A 100% -ban méretezhető és moduláris
napelemek nemcsak a helyszínen alkalmazkodnak a helyszínhez, hanem méretükben is méretezhetők. A moduláris felépítéssel együtt a naperőművek a legrugalmasabb erőművi formák.

A magas megtérülésű
betáplálási tarifák az üzem üzembe helyezése után nagyon rövid időn belül megkönnyítik a visszatérést. Átlagon felüli teljesítménnyel mind az üzemeltetők, mind a befektetők profitálhatnak.

01

Napelem park

Ajánlatkérés
02

Napelem vállalatoknak

Ajánlatkérés
renew solar energy

A tisztább jövő
mindenki számára elérhető

napelem

A fenntartható fejlődés az a hitvallás, amely alátámasztja az Renew Solar Energy egyedi kezdeményezéseit a környezet védelme, a közösségek megerősítése és a felelős növekedés ösztönzése érdekében.

Napelempark
68 %
Napelem vállalatoknak
85 %
Napelem otthonra
60 %